Участь у засіданні круглого столу Комітету Верховної Ради України

25 лютого 2020 року начальник Державної екологічної інспекції Столичного округу Волков Сергій Степанович прийняв участь у засіданні круглого столу Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування на тему «Шляхи вирішення екологічних проблем на території та об’єктах колишнього ВАТ «Радикал» у м. Києві».

Також інформуємо, що ВАТ «Радикал» не функціонує як виробниче підприємство та знаходиться у процесі санації. Зупинення виробництва проведено з порушенням вимог природоохоронного законодавства, без відповідних регламентних робіт та виводу потужностей з експлуатації, в результаті чого залишки хімічних речовин не були вивезені з підприємства, що створило складну екологічну ситуацію.

Державній екологічній інспекції Столичного округу відповідно до Плану здійснення заходів державного нагляду (контролю) Державної екологічної інспекції України на 2020 рік, затвердженого наказом Державної екологічної інспекції України від 28.11.2019 №320, в період з 23 вересня по 06 жовтня 2020 року заплановано проведення планової перевірки дотримання вимог природоохоронного законодавства ВАТ «Радикал».





ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці