Результати спільних заходів на Дністровському лимані Одеської області

Наприкінці листопада державні iнспектори з охорони навколишнього природного середовища Державної екологічної інспекції України спільно з інспекторами Державної екологічної інспекції Столичного округу провели заходи державного нагляду (контролю) за попередженням та виявленням фактів незаконного добування водних біоресурсів та незаконного використання об’єктів тваринного світу на території Одеської області.

27 листопада 2020 року викрито грубе порушення Правил промислового рибальства, відповідальність за яке передбачено частиною четвертою статті 85 КУпАП.

Відповідальний за вилов ТОВ «Крістал Південь» здійснював вилов водних біоресурсів з човна, що не відповідає судновому білету, за допомогою сіток які перевищували дозволену довжину 75 метрів (без бірок) та незаконно добув заборонену для промислового вилову рибу: сазан (короп) у кількості 405 шт. загальною вагою 449,5 кг; товстолоб у кількості 39 шт. загальною вагою 53,9 кг. Інцидент стався на Дністровському лимані, поблизу с. Красна Коса Білгород-Дністровського району Одеської області.

Збитки, завдані рибному господарству України, розраховані за методикою та становлять 1 557 891,00 грн.


ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці