Проведення заходів із забезпечення охорони водних біоресурсів у період нересту

Державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Столичного округу у ході проведення заходів із забезпечення охорони водних біоресурсів у період нересту виявлено та задокументовано ряд порушень законодавства.

Під час проведення рейдових перевірок виявлені порушення у сфері реалізації водних біоресурсів (живих раків, риби), на порушників складено 9 протоколів про адміністративне правопорушення за частиною 1 статті 88-1 КУпАП, вилучено водних біоресурсів загальною вагою 362 кг на суму 24809 грн. Матеріали направлені в районі суди міста Києва для прийняття рішення згідно з діючим законодавством.

За порушення Правил спортивного та любительського рибальства складено 1 протокол про адміністративне правопорушення за статтею 85 КУпАП.

За проведення робіт з підвищеним джерелом шуму (укріплення берегової смуги) у зоні природного відтворення водних біоресурсів у період нересту складено 1 протокол про адміністративне правопорушення за статтею 87 КУпАП, посадову особу притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу у розмірі 1190 грн.






ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці