Фахівці Державної екологічної інспекції Столичного округу долучилися до Всеукраїнського форуму «Україна 30. Екологія.»

Дві необхідні речі для існування людини – це чисте повітря і вода. Здоров’я кожного громадянина України залежить від того, чим людина дихає і яку воду вона вживає.

Фахівці Державної екологічної інспекції Столичного округу долучилися до Всеукраїнського форуму «Україна 30. Екологія.» Про те, як людина впливає на довкілля і що ми можемо зробити, аби зберегти його чистоту – центральні теми спілкування форуму.


Боротьба з глобальними змінами клімату, економіка екології, зменшення промислового забруднення, запобігання пожежам, ефективне використання води – центральні теми спілкування першого дня форуму.

Сьогодні всі спікери висловлювали свою думку щодо того, як мінімізувати негативний вплив людини на природу та навчитись співіснувати з нею у правильний спосіб, а також - використовувати цифрові інструменти в екологічному секторі.

Центральною темою обговорення були питання зменшення промислового забруднення та реформування системи екологічного контролю. Щодо потреби прийняття таких законопроєктів , як #3091 та #4167.

#3091-щодо створення ефективного екологічного захисту та контролю.

#4167-щодо запобігання, зменшення та контролю промислового забруднення.


ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці