Сьогодні День працівника природно-заповідної справи України.

Указом Президента України від 18 серпня 2009 № 629 7 липня визначено Днем професійного свята працівників сфери формування та забезпечення функціонування національної мережі територій і об'єктів природно-заповідного фонду та системи міжнародних природоохоронних територій.

Надсилаємо щирі вітання!


✅Державна екологічна інспекція Столичного округу стоїть на варті збереження природно-заповідного фонду Києва та Київської області.

Державними інспекторами за перше півріччя здійснено 36 ресурсних перевірок додержання режиму територій та об’єктів природно-заповідного фонду. За порушення природоохоронного законодавства складено 21 протокол про адміністративні правопорушення, з яких 6 передано для розгляду у судові органи. До адміністративної відповідальності притягнуто 15 осіб. Загальна сума розрахованих збитків нанесених навколишньому природному середовищу в результаті порушення вимог природоохоронного законодавства становить 810,360 тис. грн

Збереження біорізноманіття є одним з найважливіших завдань як держави, так і всього українського народу. Ми мусимо залишити прийдешнім поколінням якісне та чисте природне середовище для існування!

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці