Державі заподіяно збитків на суму більше 4 мільйони гривень

Державною екологічною інспекцією Столичного округу на виконання  Плану здійснення заходів державного нагляду (контролю) Державної екологічної інспекції України на 2019 рік здійснено планову перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства ТОВ «ЄВРО-РЕКОНСТРУКЦІЯ».

За результатом проведення планового заходу державного нагляду (контролю) щодо додержання суб’єктом господарювання вимог законодавства у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів встановлено, що ТОВ «ЄВРО-РЕКОНСТРУКЦІЯ» здійснювався забір води з поверхневих джерел (р. Дніпро) з перевищенням добових лімітів, встановлених у дозволі на спеціальне водокористування.

Сума заподіяних державі збитків, внаслідок порушення законодавства про охорону та раціональне використання водних ресурсів ТОВ «ЄВРО-РЕКОНСТРУКЦІЯ», обумовлених перевищенням добових лімітів забору води з поверхневих джерел, складає 4402910,81 грн. (чотири мільйони чотириста дві тисячі дев’ятсот десять гривень вісімдесят одна копійка).

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці