Порушення Правил рибальства

Поблизу с. Трушки на р. Роставиця, а саме: на Верхньому Білоцерківському водосховищі державними iнспекторами з охорони навколишнього природного середовища Столичного округу був затриманий ланковий рибалка, який під час нерестової заборони згідно дозволу № 109-03/21 від 18.03.2021р. проводив вилов водних біоресурсів з човна, який оснащений двигуном, за допомогою сіток із ліски в кількості 12 шт. Дві сітки перевищували дозволену довжину на 35 метрів та на 18 метрів, при цьому водних біоресурсів не виловив.

Таким чином, ланковий рибалка порушив п. 13.3 Правил промислового рибальства та п. 12 Режиму рибогосподарської експлуатації Верхнього Білоцерківського водосховища.

На правопорушника складено адміністративний протокол за частиною четвертою статті 85 КУпАП. Сітки із ліски вилучено до рішення суду. Матеріали справи готуються до передачі в суд.





Також на даній водоймі складено акт безхазяйного майна, вилучено 8 сіток з ліски загальною довжиною 450 метрів, в яких знаходилась риба - карась 15 кг та лящ 5 кг., яка була передана на РПП згідно накладної оскільки знаходилася у снулому стані та раки, які були випущені в природне середовище під відеофіксацію.




ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці