Вітаємо всіх із Всесвітнім днем охорони навколишнього середовища!

Щороку 5 червня, у Всесвітній день навколишнього середовища, відзначають своє професійне свято екологи — захисники природи, фахівці з охорони навколишнього середовища, громадські діячі, всі, хто так чи інакше піклується про природне середовище планети, своєї країни, регіону чи міста.

Колектив Державної екологічної інспекцій Столичного округу щиро вітає всіх, хто взяв на себе велику відповідальність — турботу про наше довкілля.

Впевнені, що ваш професіоналізм, принциповість, цілеспрямованість, наполегливість та відданість своїй справі сприятимуть збереженню природних багатств, оздоровленню і поліпшенню якості навколишнього природного середовища, зміцненню законності і правопорядку в інтересах теперішнього і майбутніх поколінь людей.

У цей святковий день хочеться виразити подяку всім колективам за вашу роботу як неоціненний вклад в справу поліпшення екологічного стану!

Щиро бажаємо всім чистого повітря та прозорої води, міцного здоров’я та довголіття, миру та злагоди, плідних буднів та радісних свят!

Зі святом!

Колектив Державної екологічної інспекції Столичного округу

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці