Пальне на одній з заправок Київщини не відповідає показникам якості.

Під час заходів державного ринкового нагляду з перевірки характеристик продукції Державною екологічною інспекцією Столичного округу було виявлено небезпечну продукцію.

АЗС ТОВ «МК ОКТАН-95 на Київщині розповсюджує пальне, яке за результатами експертизи та протоколів випробувань акредитованої лабораторії не відповідає вимогам Технічного регламенту щодо вимог до автомобільних бензинів, дизельного, суднових та котельних палив, затвердженого Постановою КМУ від 01.08.2013.

Відповідна продукція не відповідає показникам:

·       продукція автомобільного бензину А-92-Євро5-Е5 не відповідає за показниками «Детонаційна стійкість», «Вміст сірки», «Об’ємна частка бензолу», «Масова частка кисню»;

·       продукція автомобільного бензину А-95-Євро5-Е5 не відповідає за показниками «Детонаційна стійкість», «Вміст сірки», «Об’ємна частка бензолу», «Масова частка кисню», «Об’ємна частка кисневмісних сполук»;

·       продукція  дизельне паливо ДП-З-Євро5-В0 не відповідає за показниками «Вміст сірки»  «Температура спалаху в закритому тиглі»

Продукція розповсюджувалася за адресою: АЗС Київська обл., Києво-Святошинський р-н., с. Софіївська Борщагівка, вул. Садова, буд. 48-А, 48-Б, виробництва ПАТ «Укртатнафта»

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці