Нарада!

Сьогодні голова Бучанської районної державної (військової) адміністрації Данило Мавлянов провів позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС).

Зустріч відбулася за участю начальника Бучанського РУ ГУ ДСНС в Київській області Юрія Буренка, представників ДП «ЦТ «Поліграм», Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області, державної екологічної інспекції столичного округу та Дмитрівської ОТГ.

Основним питання обговорення стала проблема організації здійснення операцій із поводження з відходами від руйнувань на території ДП «ЦТ «Поліграм» в с. Мила Бучанського району, оскільки внаслідок бойових дій на території підприємства знаходиться пошкоджений товар, який призводить до забруднення навколишнього природного середовища.

Після змістовної дискусії учасники засідання вирішили звернутися за підтримкою до благодійних організацій, які можуть надати допомогу з утилізації відходів від руйнувань, оскільки Дмитрівська громада не має техніки для проведення робіт, а техніки ДП «ЦТ «Поліграм» не достатньо для швидкої утилізації знищеного майна.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці