У повітрі Києві протягом тижня з 29 січня по 03 лютого виявлено перевищення середньодобових гранично допустимих концентрацій діоксиду сірки у 2,5 рази.

У повітрі Києві протягом тижня з 29 січня по 03 лютого виявлено перевищення середньодобових гранично допустимих концентрацій діоксиду сірки у 2,5 рази.

Щотижневий звіт від ЦГО імені Бориса Срезневського.

За даними обсерваторії перевищення ГДК за середньодобовим вмістом діоксиду азоту становило: у 1,3-2,2 рази – на площах Галицькій, Деміївській та Бессарабській, проспектах Берестейському та Оболонському, бульварі Лесі Українки, у районі Гідропарку, вулицях Академіка Стражеска, Олександра Довженка, Гетьмана Павла Полуботка, Інженера Бородіна, Каунаській та Скляренка; перевищень не спостерігалось на пр., Науки, 37 (в районі метеомайданчика).

Перевищення ГДК за середньодобовим вмістом діоксиду сірки: у 1,6-2,5 рази – на площах Деміївській, Бессарабській та Галицькій, проспектах Берестейському та Оболонському, бульварі Лесі Українки, у районі Гідропарку, вулицях Академіка Стражеска, Олександра Довженка, Гетьмана Павла Полуботка, Інженера Бородіна, Каунаській та Семена Скляренка; перевищень не спостерігалось на пр., Науки, 37 (в районі метеомайданчика).

Перевищення ГДК за середньодобовим вмістом формальдегіду: у 1,0-1,6 – рази на площах Галицькій, Деміївській та Бессарабській, проспектах Берестейському та Оболонському, у районі Гідропарку, вулицях Академіка Стражеска, Олександра Довженка, Гетьмана Павла Полуботка та Скляренка. Фахівці обсерваторії відібрали та проаналізували 1690 проб атмосферного повітря з 16 стаціонарних постів.

За прогнозами, метеорологічні умови на наступні 2-3 доби не сприятимуть накопиченню шкідливих домішок в атмосфері.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці