В.о. начальника Державної екологічної інспекції Столичного округу Яна Майборода провела нараду з представниками ДЕІ та представниками Громадської організації

  

27 червня 2024 року в.о. начальника Державної екологічної інспекції Столичного округу Яна Майборода провела нараду з представниками ДЕІ та представниками Громадської організації, яка звернулася до інспекції з приводу вирішення екологічних питань у декількох районах м. Києва та Київської області.

 

Під час наради обговорювалися гострі питання несанкціонованих сміттєзвалищ, засмічення водних ресурсів та шляхи їх вирішення. Було домовлено, що всі запити ГО щодо екологічних проблем будуть подаватися через сервіс ЕкоЗагроза.

 

Одним із пріоритетних напрямків роботи Державної екологічної інспекції Столичного округу є виявлення та фіксація злочинів проти довкілля з метою швидкого усунення їх наслідків та стягнення завданих збитків.

За результатами наради було започатковано процес співпраці між ДЕІ Столичного округу та ГО з метою спільного вирішення проблем довкілля.

 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці