Несанкціоноване сміттєзвалище біля села Верем'я ліквідовано!



Несанкціоноване сміттєзвалище біля села Верем'я ліквідовано!

 

Державна екологічна інспекція Столичного округу у ході позапланової перевірки, яка проходила з 28 травня по 3 червня 2024 року, виявила несанкціоноване сміттєзвалище на околицях села Верем'я, на території Української територіальної громади Обухівського району Київської області.

 

12 червня року відбулася нарада Державної екологічної інспекції України з метою вирішення проблемних питань, пов'язаних з ліквідацією несанкціонованих сміттєзвалищ на території Обухівського району Київської області.

 

17 червня 2024 року для вирішення проблем, пов'язаних з ліквідацією сміттєзвалища здійснено комісійне обстеження, в якому взяли участь керівники та фахівців структурних підрозділів Державної екологічної інспекції Столичного округу та представники Обухівської РДА.

Завдяки спільним зусиллям ДЕІ Столичного округу, Обухівської районної державної адміністрації та Української міської ради сміттєзвалище було ліквідовано у найкоротший термін.

 

ДЕІ Столичного округу висловлює подяку Обухівській районній держадміністрації, а саме першому заступнику Обухівської РДА Роману Смику, за співпрацю та оперативне вирішення даної проблеми.

 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці