Державні інспектори Столичного округу провели нараду з представниками Згурівської територіальної громади Броварського району Київської області



3 липня заступниця начальника Управління Державної екологічної інспекції Столичного округу Ліана Берадзе провела нараду з представниками Згурівської територіальної громади Броварського району Київської області з метою інформування про можливість і засоби повідомлення про екологічні злочини за допомогою сервісу #ЕкоЗагроза.

 

Під час наради Ліана Берадзе презентувала веб-ресурс #ЕкоЗагроза, який надає доступ до достовірної інформації про стан довкілля в Україні, даних моніторингових систем та актуальних фактів щодо екологічних загроз.

 

Особливу увагу було приділено процедурі подання електронних звернень до сервісу #ЕкоЗагроза від громадян, які стали свідками порушень природоохоронного законодавства. Інспекторка детально пояснила алгоритм дій та необхідні кроки для фіксації та реєстрації події.

 

Під час наради обговорювалися й інші актуальні питання у сфері охорони навколишнього середовища на території Згурівської громади.

 

Завдяки співпраці з органами державної влади та активній позиції громади очікується, що сервіс #ЕкоЗагроза стане дієвим інструментом у боротьбі з екологічними злочинами та сприятиме покращенню стану довкілля в регіоні.

 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці