Державні інспектори Столичного округу провели нараду з представниками Боярської міської територіальної громади Фастівського району


15 липня відбулася нарада за участю заступниці начальника Управління Державної екологічної інспекції Столичного округу Ліани Берадзе та представників Боярської міської територіальної громади Фастівського району.

Під час зустрічі Ліана Берадзе презентувала веб-ресурс #ЕкоЗагроза, який є онлайн-інструментом для громадян, що дозволяє легко та швидко повідомити про порушення природоохоронного законодавства. Інспекторка також детально роз'яснила процес подання електронних звернень через цей ресурс.

Окрім цього, активно обговорювалися й інші актуальні екологічні питання, що стосуються Боярської громади. Зокрема, йшлося про охорону навколишнього середовища, природно-заповідний фонд, утримання зелених насаджень та поводження з відходами.

Такі наради дають можливість органам державного екологічного контролю та органам місцевого самоврядування тісно взаємодіяти та плідно співпрацювати у сфері охорони навколишнього природного середовища.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці