Нарада інспекторів Державної екологічної інспекції Столичного округу та представників Васильківської територіальної громади Обухівського району


17 липня 2024 року відбулася нарада інспекторів Державної екологічної інспекції Столичного округу та представників Васильківської територіальної громади Обухівського району.

Під час наради, яка проходила за участю Васильківського міського голови Наталії Баласинович, секретаря ради Богдана Шевчука, фахівців структурних підрозділів ради та громадськості, інспектори ДЕІ Столичного округу представили офіційний веб-ресурс та мобільний додаток Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України "#ЕкоЗагроза".

Інспектори детально розповіли про функціонал #ЕкоЗагроза, яка дозволяє громадянам фіксувати факти заподіяння шкоди довкіллю внаслідок надзвичайних ситуацій, воєнних дій та інших подій.

#ЕкоЗагроза також надає доступ до достовірної інформації про стан повітря, води, ґрунту та інших екологічних показників, що особливо важливо в умовах війни та інформаційного тиску.

На нараді обговорювалися проблемні питання у сфері охорони навколишнього середовища на території громади.

Напрацьовані шляхи налагодження взаємодії з метою виявлення та запобігання правопорушень в сфері екології у Васильківській територіальній громаді.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці