Чи забруднює повітря генератор під кав’ярнею?


ℹ️Через обстріли енергетичної інфраструктури та віялові відключення пов’язані із необхідністю відновлення енергосистеми – великий, середній та малий бізнес вимушені використовувати паливні генератори електричного струму.


🌀Так от, генератор – є джерелом забруднення атмосферного повітря!


Якщо б не війна – потрібно було спочатку оформити дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря, а потім лише почати використовувати генератор.


♻️Державна екологічна інспекція Столичного округу підтримує розвиток економіки країни , тому штрафні санкції до власників генераторів не будуть застосовуватися.


✅Тому, якщо ви поставили генератор вам потрібно зробити наступні дії:

1. Подати декларацію до відповідних органів. Через Портал «Дія», у обласні державні адміністрації, Київську міську державну адміністрацію або обласні військові адміністрації.

2. Відомості, які необхідні бути зазначені в декларації, визначені додатком першим до постанови КМУ від 18 березня 2022 р. №314 про «Деякі питання забезпечення провадження господарської діяльності в умовах


Якщо ви плануєте залишити генератор після закінчення дії воєнного стану, то потрібно буде отримати дозвіл на викиди.


‼️У свою чергу закликаємо підприємства бути екологічно свідомими та відповідальними! Подайте декларацію і працюйте на шляху до ПЕРЕМОГИ!


Декларацію можливо подати через : https://diia.gov.ua/services/yedeklaraciya

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці