Участь керівника у позачерговому засіданні Державної комісії з питань ТЕБ та НС

16 червня 2020 року у режимі відеоконференції Сергій Волков - начальник Державної екологічної інспекції Столичного округу прийняв участь у позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля. Ключовим пунктом порядку денного засідання було питання запобігання та протидії пожежам у природних екосистемах в 2020 році.

Державна екологічна інспекція Столичного округу разом з органами місцевого самоврядування та громадськими активістами посилює заходи державного нагляду (контролю) щодо припинення та запобігань пожеж на землях лісового та водного фондів, торфовищах, сільськогосподарських угіддях та сміттєзвалищах.

Закликаємо громадян дотримуватись правил поведінки у пожежонебезпечний період. Пам’ятайте, що спалюючи суху рослинність чи сміття, порушуючи правила пожежної безпеки ви завдаєте великої шкоди, у тому числі й матеріальної. Бережіть природні багатства, не дозволяйте нищити народне надбання.


ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці