Спільні заходи по виявленню фактів незаконного добування водних біоресурсів

Державними iнспекторами з охорони навколишнього природного середовища Столичного округу Державної екологічної інспекції Столичного округу спільно з державними iнспекторами України з охорони навколишнього природного середовища Державної екологічної інспекції України проводяться заходи контролю за попередженням та виявленням фактів незаконного добування водних біоресурсів та незаконного використання об’єктів тваринного світу в мисливський сезон 2020 року.

На території НПП «Нижньосульський» у районі с. Дем’янівка та с. Погребняки Семенівського району Полтавської області під час заходів по виявленню фактів незаконного добування водних біоресурсів та незаконного використання об’єктів тваринного світу затримано громадян, які здійснювали незаконний вилов риби в загальній кількості 27 особин (7 кілограм) за допомогою заборонених знарядь лову – сіток та дерев’яного човна з електродвигуном, що є порушенням статті 9-1 Закону України «Про природно-заповідний фонд України». Сума розрахованих збитків заподіяних державі становить 5075 гривень.

Інспекторами було складено чотири протоколи про адміністративне правопорушення, відповідальність за яке передбачено статтею 91 КУпАП та вилучено три сітки.









ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці