Заходи по боротьбі з браконьєрством

Державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Столичного округу з метою посилення державного (нагляду) контролю за станом охорони, використання, відтворення водних біоресурсів та по боротьбі з браконьєрством здійснюються природоохоронні заходи державного нагляду (контролю).

На території скидного каналу ТЕЦ-5 в районі вул. Промислова Голосіївського району м. Києва громадянин здійснював лов риби забороненим знаряддям лову – власною сіткою з ліски та не законно добув водні живі ресурси : сазан – 1 шт. та карась сріблястий – 10 шт., загальною вагою 5 кг.

Під час зазначених заходів інспекторами складено: протокол про адміністративне правопорушення - порушено частину четверту статті 85 КУпАП; опис знарядь незаконного добування (заготівлі) природних ресурсів, об’єктів тваринного світу, транспортних (у тому числі плавучих) засобів, зброї та боєприпасів, природних ресурсів або продукції, що з них вироблена, спеціальних документів; розписка про прийняття на зберігання знаряддя незаконного добування (заготівлі) природних ресурсів, об’єктів тваринного світу, транспортних (у тому числі плавучих) засобів, зброї та боєприпасів, природних ресурсів або продукції, що з них вироблена, спеціальних документів; розрахунок матеріальної шкоди до протоколу.

Матеріали будуть передані до суду для притягнення винної особи до відповідальності.


ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці