Акція «Ковток повітря»

Від задухи щорічно гинуть сотні тонн водних біоресурсів. З метою попередження явищ замору водних біоресурсів у зимовий період в Гідропарку на столичному озері Берізка за участю представників Державної екологічної інспекції Столичного округу та Асоціації рибалок України відбулася масштабна акція «Ковток повітря».

Під час акції було просвердлено понад сотню лунок та вирізано десятки ополонок в які учасники вставили порожні стебла сухого очерету щоб вони не замерзли та пропускали кисень до водойми. Лунки свердлили через 3 – 5 метра одна від одної - це дозволить раціонально розподілити кисень до водойми.

Державна екологічна інспекція Столичного округу закликає всіх любителів риболовлі приймати участь в подібних акціях для збереження майбутнього улову.

У ході проведення акції працівниками Державної екологічної інспекції Столичного округу виявлено порушення вимог природоохоронного законодавства, інспекторами складено протокол про адміністративне правопорушення відповідальність за яке передбачена частиною третьою статті 85 КУпАП та винесено постанову про накладення адміністративного стягнення.

З відео можна ознайомитися за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=L6LWcjORYF8&feature=share









ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці